به گزارش خبرنگار مهر در آمل، علی اکبریان، شامگاه یکشنبه در همایش شوراها و دهیاران بخش مرکزی شهرستان آمل افزود: شوراها و دهیاران باید با ارائه برنامه کارها در جهت ارتقاء و عمق بخشیدن زیرساختهای روستاها، روستاها را از حالت رکود خارج کنند.
وی با بیان اینکه نیازهای اساسی روستاهای آمل در قالب بانک اطلاعاتی جامع جمع آوری شده است، اظهار داشت: در این بانک اطلاعاتی آخرین اطلاعات مربوط به کمبودها و امکانات موجود در روستاها قابل مشاهده است.
فرماندار آمل با اشاره به اینکه در سند توسعه این شهرستان توجه ویژه ای به روستاها شده است، یادآور شد: در دو سال گذشته 80 درصد اعتبارات اختصاصی این شهرستان در بخش زیرساختهایی نظیر آب، برق و گاز هزینه شد.
اکبریان با اشاره به اجرای طرح هادی روستایی در بهسازی روستاها با گله مندی از کم کاری های صورت گرفته در اجرای این طرح در چند روستا از دهیاران و شوراهای روستاها خواست به طور جدی در اجرای این طرح نظارت کنند.
وی با بیان اینکه دهیاران به عنوان نماینده های دولت در روستاها می توانند عامل تسریع در کارهای عمرانی و زیربنایی و تحول در سایر بخشها باشند گفت: قاطعیت دهیاران در برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در روستاها و هدایت مردم و پاک کردن ذهنیت گذشته آنان در عدم نیاز به صدور پروانه بسیار موثر خواهد بود.
فرماندار آمل تاکید کرد: متاسفانه همه عادت کرده اند در برخی مواقع از اجرای قانون شانه خالی کنیم و به خاطر سختی اجرای آن و در چارچوب قانون قرار نگیریم.
اکبریان با اشاره به انتخابات مجلس هشتم به شوراها ادامه داد: شوراها و روستاها نقش مهم و تاثیرگذاری در هدایت مردم در برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور در روستاها دارند.
بخشدار مرکزی آمل هم در این مراسم با بیان اینکه اعتبارات تخصیصی این بخش با سیاست گذاری خاصی توزیع و نظارت می شود، بیان داشت: این امر باعث شده بودجه ملی و استانی به طور عادلانه در روستاها توزیع و هزینه شود.
یحیی عسگر پور با بیان اینکه در انتخابات گذشته 51 صندوق ثابت و سیار آراء مردم این بخش را جمع آوری می کرد، افزود: تعداد صندوقهای شعب آراء مردم به 81 صندوق ثابت و سیار افزایش یافته است.
بخش مرکزی آمل با 142 روستا بیش از 66 هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما